Despre noi

Firma SC. RIGORINSTAL SRL Breaza s-a infiintat in anul 1990 si are ca principal domeniu de activitate – cod CAEN 4322– instalatii:

    • Termice

    • Sanitare

    • Aer conditionat si tehnica frigului

    • Automatizare

    • Panouri solare ACM si fotovoltaice

Din anul 2004 firma are toate gradele de autorizare ISCIR conform PTA1/2002, PT-C2/2003, PT-C9/2003 în ceea ce priveste centralele termice pe combustibil solid, lichid si gazos, pana la puterea de 3500 kW, convectoarele pe gaz, încalzitoarele de apa de tip instant pe gaz, boilerele cu acumulare pe gaz si dispunem de manuale de specialitate in domeniu.
Avem un numar de 9 angajati: instalatori, maistru, electricieni, sudor si inginer VTP si service.

Personalul nostru a urmat cursurile de specializare pentru montaj-instalare, punere in functiune si service pentru toate tipurile de convectoare, cat si pentru centrale termice (murale si de pardoseala). Cursurile pe care le-au urmat au fost organizate de reprezentantii in Romania ai firmelor producatoare. Acest fapt ne recomanda ca buni specialisti in acest domeniu.

Echipele noastre sunt tinere, dinamice, dau dovada de profesionalism si inovatie. Incercam sa minimalizam neplacerile provocate de efectuarea lucrarilor la domiciliul clientilor lucrand curat si strangand molozul rezultat in urma gauririi peretilor.

Pentru lucrarile efectuate realizam si proiectele aferente, atat pentru lucrarile termice si sanitare, cat si pentru cele electrice. Executam, atat la firme, cat si la persoane fizice, lucrari de calitate, acordand garantie 24-:-60 luni, dupa caz.

Asiguram si service post garantie si incheiem contracte de service prin care clientii nostri beneficiaza de reduceri tarifare. Tarifele practicate de noi sunt fara concurenta. Oferim de asemenea consultanta pentru clientii care doresc sa isi instaleze o centrala, un convector sau un incalzitor instant de apa si nu cunosc legislatia in vigoare.

Lucrari de referinta:

• Biserica Slobozia Câmpina – incalzire în pardoseala si cu corpuri statice
• Hotel in comuna Cornu – instalatii electrice, termice si sanitare
• Complex Comercial Campina „Mercantis”- lucrari de incalzire centrala
• Pensiunea „Casa galbena” Sinaia – instalatii termice si sanitare
• Biserica de la Manastirea Cota 1400 Sinaia – incalzirea centrala pe lemne

In prezent, avem in derulare contracte incheiate cu urmatoarele institutii publice:
Compania Nationala Posta Romana – Directia Regionala de Posta Ploiesti, careia ii sunt arondate oficii postale din judetele Arges, Teleorman, Buzau, Dambovita si Prahova – pentru lucrari de intretinere, reparatii si autorizari de functionare ISCIR pentru centralele termice din dotarea oficiilor postale.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Prahova – pentru lucrari de intretinere, reparatii, autorizari de functionare ISCIR pentru centralele termice din dotarea centrelor din teritoriu si proiectari pentru instalatii termice.

Contracte de mentenanata centrale termice cu scoli si primarii din Judetul Prahova.

Legno Piu Romania, societate italiana ce detine o fabrica de lemn stratificat in Filipestii de Targ – modernizare uscatoare si modernizare cazan apa calda de 1,2 Gcal pe rumegus.

Toate drepturile rezervate Rigorinstal S.R.L.